Vårdbiträde sökes till våra kunder i Stockholm

Om oss

Svea Work är ett bemanning- och rekryteringsbolag som har främst vård i fokus. Där vårt mål och ambition är att erbjuda vårdsektorn kompetens som behövs. Som konsult hos oss så arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Vi är en del av Svea Partners: Tillsammans bygger vi välfärden.

Svea Work söker flera erfarna vårdare till vår bemanningspool i Stockholm. Du blir anställd utav oss som konsult och blir uthyrd till våra kunder.

Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som vårdare inom Lss-gruppbostad, Servicebostad, Hemtjänst, Personlig assistans samt Äldreomsorg

Kvalifikationer För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som vårdare hos oss på Svea Work förväntar vi oss att du:

· Gymnasial utbildning

· Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

· Goda kunskaper i Svenska, tal och skrift

· Erfarenhet inom liknande arbete

· Lösningsfokuserad, lyhörd och flexibel Trygg och stabil i stressade situationer

· Ansvarstagande och strukturerad Social kompetens, samarbetsvillig

· Du ska ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt arbetssätt för att kommunicera därefter.

Som Vårdare hos oss på Svea Work ser vi gärna att du:

· Är serviceinriktad. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus

· Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner

· Är bekväm och självgående i din roll som vårdare

· Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen

· Trivs i din yrkesroll som vårdare, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla

· B-körkort är meriterande men inget krav

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess kommer vi att behöva en formell ansökan via vår hemsida där du godkänner att vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR. Vänligen bifoga en aktuell CV, personligt brev samt minst två referenser när du skickar in din ansökan. Urval sker löpande och du kan komma att få besked på din ansökan innan tiden för ansökan löpt ut.


Skicka ditt CV till oss på info@sveawork.se


Behöver du mer information innan du skickar in din ansökan? Välkommen att höra av dig för mer information under vardagar.