Undersköterskor sökes till våra kunder i Stockholm

Om oss

Svea Work är ett bemanning- och rekryteringsbolag som har främst vård- och omsorg i fokus. Där vårt mål och ambition är att erbjuda vårdsektorn kompetens som behövs. Som konsult hos oss så arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid.

Vi är en del av Svea Partners: Tillsammans bygger vi välfärden.

Svea Work söker flera erfarna undersköterskor till vår bemanningspool i Stockholm. Du blir anställd utav oss som konsult och blir uthyrd till våra kunder.

Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som vårdare inom Lss-gruppbostad, Servicebostad, Hemtjänst, Personlig assistans samt Äldreomsorg

Kvalifikationer För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som undersköterska hos oss på Svea Work förväntar vi oss att du:

· Är färdigutbildad undersköterska.

· Har minst 1års arbetserfarenhet som undersköterska.

· Utan svårighet kan tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

Som undersköterska hos oss på Svea Work ser vi gärna att du:

· Är serviceinriktad. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus

· Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner

· Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska

· Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen

· Trivs i din yrkesroll som undersköterska, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla

· B-körkort är meriterande men inget krav

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

För att gå vidare i vår rekryteringsprocess kommer vi att behöva en formell ansökan via vår hemsida där du godkänner att vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR. Vänligen bifoga en aktuell CV, personligt brev samt minst två referenser när du skickar in din ansökan. Urval sker löpande och du kan komma att få besked på din ansökan innan tiden för ansökanlöpt ut.


Skicka ditt CV till oss på info@sveawork.se

Behöver du mer information innan du skickar in din ansökan? Välkommen att höra av dig för mer information under vardagar.